laupäev, 15. mai 2021

 15. mail käisime vanemate kodutütarde ja noorkotkastega Tartus Gustavi Toiduakadeemias kolmekäigulist lõunat valmistamas.

Esmalt jaguneti kolmeks rühmaks ja valiti millist rooga keegi tegema hakkab.

Eelroana valmistati kahte sorti mehhikopäraseid minitacosid. Krõpsude kõrvale sai tehtud guacamole kaste. Pearoaks oli burger, kuhu vahele tuli ise teha ja praadida veiselihast pihv, segada erinevad kastmed ning hakkida lisandeid. 

Magustoiduks oli ahjujäätis, milleks tuli purustada Digestive küpsised, panna peale jäätisepall, moos ning kõige peale beseemüts, millesse ei tohtinud jääda ühtegi auku, et jäätis üles ei sulaks. Kuna magustoidu valmistamine võttis kõige vähem aega, kattis see rühm vahepeal laua ära. 

Kõik jäid väga rahule.

Õppus toimus tänu Isamaalise hariduse programmile.













Kommentaare ei ole: