kolmapäev, 5. aprill 2017

30. ja 31. märtsil korraldasime vanapaberi kogumise. Õpilased võtsid sellest aktiivselt osa ja juba neljapäeva õhtuks oli kokku kogunenud 3,9 tonni. Ka reede hommikul toodi veel usinasti juurde ning lõppkoguseks tuli 5344,6 kg. 
Olime juba paanikas, et kas see ikka kõik ka auto peale ära mahub. Õnneks sai Kaitseliit seda kogust kuuldes ikka suurema auto saata ja viimne kui paber mahtus peale.:)
Suured tänud 8. klassi õpilastele (sealhulgas kaks külalisõpilast Narva Keeltelütseumist), kes reede hommikul suurema osa vanapaberist Kaitseliidu poolt saadetud auto peale aitasid laadida. Vahetunni ajal tulid appi ka paljud 5.-9. kl õpilased ja nii õnnestus kogu see kogus üllatavalt kiiresti auto peale ära laadida.
Suured tänud ületamatu abi eest Merle Konnulale, kes terve neljapäevase päeva ja reede hommikul vanapaberit vastu võttis ja kaalus ning Vaidole ja Raili Parkerile, kes samuti pakkida, tassida ja kaaluda aitasid! Autojuht Kaimar Ploomile tänud transpordi ja abi eest peale ja maha laadimisel!
Õpilastest tegi suurima töö ära Kevyn-Marcus Räst, kes läks Räpinasse kaasa ja aitas seda hirmsat kogust maha laadida.
Vastutasuks saime Räpina Paberivabrikust mitut sorti paberit, mida me nüüd meisterdamiseks ja kunstiõpetuse tundides kasutada saame.:
Meil ei olnud välja kuulutatud auhindu võitjatele ja kas kõikide tegevuste eest peabki kohe auhinna saama. Palju tähtsam on see, et hoolime loodusest ja andsime oma panuse taaskasutusse.:D
Kodutütardest ja noorkotkastest tõid vanapaberit järgmised õpilased:
Karl Sepp 8,5 kg
Kätlin Männik 369,5 kg
Kaisa Rosenberg 181 kg
Annabel Kipasto 535 kg
Liisi Riivik 457,4 kg
Jos Kristian Krevald 98 kg
Elo ja Henn Rahman 112 kg
Linette ja Grete Rodima 35 kg
Riho Parker 167,2 kg
Sander Hera 155, 5 kg
Kadi Serv 131 kg
Vaido Blum 77,5 kg
Gerli ja Kristin Kari 95 kg
Sandra Kallion 80 kg
Kaspar Savi 116,5 kg
Madli Soon 7,5 kg
Lenna Leelo Asi 17,2 kg
Deivid Vunder 532,8 kg
Hanna-Lysette ja Anette-Liis Täkker 302,6 kg
Suurem pildigalerii asub siin https://goo.gl/photos/DLoYJQHw9KQ6NWxi8
31. märtsil  tähistasime ka naljapäeva ning seetõttu on vanapaberi vahele eksinud ka mõned ürginimesed. 








Kommentaare ei ole: